PALVELUT

Haluatko tietää mikä kasvohoito olisi sinulle juuri sopivin? Mitä pitää tietää ennen pigmentointiin tuloa tai millaiset ripsipidennykset sopisivat sinulle parhaiten? Täällä pääset tutustumaan lisää palveluihimme.

Kauneushoitola

Kasvohoidot

Dermaplanning erikoiskuorinta hoito: 1h

(alkupuhdistus, kuorinta, ampulli, naamio ja loppuvoide)

Tällä erikoiskuorinnalla saat ihanan pehmeän, sileän ja kirkkaan kasvojen ihon. Hoito tehdään ihonpintakerrokseen. Hoito on ihoa uudistava, juonteita silottava sekä pigmenttimuutoksia ja aknearpia häivyttävä. Hoidon jälkeen iho on hyvin vastaanottavainen hoitotuotteille. Ihanteellinen hoito lähes kaikille ihotyypeille. Hoidon jälkeen on vältettävä voimakasta hikoilua 24 tunnin ajan.

Ei sovellu tulehtuneelle iholle.

MD-happohoidot

1 kerta 60min, sarjat 30min/kerta

(alkupuhdistus, happokuorinta, tehoseerumi, naamio ja loppuvoide)

Happohoito on ihon pinnallinen kuorinta, eli hoito vaikuttaa vain ihon pintakerroksessa. Happohoito poistaa kuollutta ihosolukkoa, hoitaa epäpuhtauksia, nopeuttaa solujen kulkeutumista ihon pintaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu tasaisemmalta ja pehmeämmältä. Pienet rypyt ja juonteen silottuvat. Tehotuotteet, kuten seerumit ja voiteet imeytyvät ihoon paremmin.

Sarjahoidoilla saavutetaan parhaimmat tulokset.

Ei sovellu tulehtuneelle iholle eikä aknehoitojen aikana.

Premium-kasvohoito: 1h15min

(alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, laitehoito, hieronta, naamio ja loppuvoide)

Tähän hemmottelevaan kasvohoitoon sisältyy tehotipat ja pidempi kasvojen sekä decolteen hieronta. Valintasi mukaan hoitoon kuuluu joko kestovärjäykset ripsille ja kulmille tai erikoisnaamio.

Soveltuu sinulle, kun ihosi tarvitsee täydellisen hemmotteluhoidon.

Rentouttava kasvohoito: 45min

(alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoide)

Kasvojen rentouttava hoito, ilman laitehoitoa, sisältäen hieronnan.

Soveltuu kaikille ihon kirkastusta ja rentoutusta kaipaavalle.

Timanttihionta-kasvohoito: 1h

(alkupuhdistus, höyrytys, laitehoito, hieronta, naamio ja loppuvoide)

Kosteutusta kaipaavalle pintakuivalle, sekä epätasaiselle tai arpeutuneelle iholle. Iho on jo yhden käsittelyn jälkeen selvästi kuulakkaampi ja tasaisempi. Arpeutuneelle iholle suositellaan sarjahoitoa, jolloin vaikutus on tehokkaampi. Sarjahoitojen määrä katsotaan aina yksilöllisesti.

Ei sovellu tulehtuneelle iholle eikä aknehoitojen aikana.

Ultraääni-kasvohoito: 1h

(alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, laitehoito, hieronta, naamio ja loppuvoide)

Puhdistusta tarvitsevalle iholle. Ultraäänihoito poistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti epäpuhtauksia ihohuokosista. Ultraäänen avulla iholta saadaan poistettua myös kuollutta ihosolukkoa. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Tämä on erinomainen hoito myös miehille. Sarjahoitona tehtynä tällä hoidolla saadaan hyviä tuloksia epäpuhtaan ihon hoidossa. Sarjahoitojen määrä katsotaan aina yksilöllisesti.

Ei sovellu raskauden aikana.

Ihonpuhdistus: 45min

(alkupuhdistus, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, seerumi, naamio ja loppuvoide) 

Voidaan tehdä perinteisesti ja tai ultraäänipuhdistusta yhdistäen. Hoito ei sisällä kasvojen hierontaa. Soveltuu hyvin nuoren ihon puhdistukseen.

Kevyt kasvohoito: 30min

(alkupuhdistus, aha-hedelmähappokuorinta, naamio ja loppuvoide)

Tällä nopealla hoidolla saat piristystä päivään.Hoito soveltuu hyvin kasvojen virkistykseksi, esim. ennen juhlia.

Jalkahoidot


Premium Jalkahoito: 1h30min

Premium jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan ,kynsien käsittelyn (kynnet ja kynsinauhat), kovettumien poiston, hieronnan sekä yhden omavalintaisen lisäpalvelun (säärien vahaus TAI parafiinihoito jaloille.) Jalkahoito sisältää kynsien lakkauksen.

Jalkahoito parafiinilla: 1h30min

Sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn (kynnet ja kynsinauhat), kovettumien poiston, hieronnan sekä parafiinihoidon jaloille. Jalkahoito sisältää kynsien lakkauksen.

Jalkahoito: 1h

Sisältää jalkojen kylvetyksen,kynsien käsittelyn (kynnet ja kynsinauhat), kovettumien poiston, hieronnan sekä kynsien lakkauksen.

Manikyyrit

Premium- manikyyri: 1h15min

Premium- manikyyri sisältää käsien kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, hieronnan, parafiinihoidon käsille sekä kynsien lakkauksen

Manikyyri parafiinilla: 1h

Sisältää käsien kuorinnan, kynsien viilauksen ,kynsinauhojen siistimisen, parafiinihoidon käsille sekä hieronnan. (ei lakkausta)

Manikyyri (ilman lakkausta): 45min

Manikyyri sisältää käsien kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen sekä hieronnan.

Parafiinihoito käsille: 20min

Ihoa syväkosteuttava ja ravitseva lämmin parafiini on tehokas erikoishoito kuiville ja karheille käsille. Parafiini tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ihoon, vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja parantaa verenkiertoa. Ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen.

Hoidon aikana kädet kuoritaan, käsille levitetään kosteuttava käsivoide, jonka jälkeen kädet kastetaan parafiiniin. Kädet kiedotaan lämpimästi parafiinin vaikutusajaksi. Hoidon lopussa parafiini poistetaan.

Erinomainen myös jos kärsit nivelreumasta. Säännöllisyys tehostaa hoidon vaikutuksia. 

Vartalohoidot

Selänalueen ihonpuhdistus: 45min  

(alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, loppuvoide)  

Selänalueen ihoa voidaan puhdistaa samalla tavoin, kuin kasvojenkin ihoa. Puhdistusta voidaan tehdä mekaanisesti tai ultraäänilaitetta hyödyntäen.
Soveltuu kaikille, joilla on selän alueella epäpuhtauksia.


Caretech-kavitaatiohoito: 1h15min

Caretech-kavitaatiohoidolla nopeutetaan solujen toimintaa ja kiihdytetään kuona-aineiden poistumista hoidettavilta alueilta. Miellyttävä hoitomenetelmä rasvasolujen ja selluliitin poistoon. Hoidon myötä ihosta tulee tasaisempi ja kimmoisampi. Tyypillisimpiä hoidettavia alueita ovat vatsa, reidet ja lantion seutu. Tehokkaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla.
Hoidolla on tiettyjä vasta-aiheita, eli milloin hoitoa ei voi tehdä, joten hoitoa varatessa otathan yhteyttä puhelimitse.

Hieronnat


Premium-kuumakivihieronta: 1h 30min

Hieronta aloitetaan koko vartalon kuivaharjauksella. Kuivaharjauksella ihosta saadaan kuivaa ihosolukkoa pois ja ihosta tulee pehmeämpi, sekä ihon pintaverenkierto vilkastuu. Kuivaharjauksen jälkeen tehdään kokovartalon rentouttava hieronta. Hieronnassa käytetään lämpimiä kiviä, joiden lämpö tehostaa hieronnan rentouttavaa vaikutusta.

Kokovartalon kuumakivi hieronta. Hieronnassa käytetään lämpimiä kiviä, joiden lämpö tehostaa hieronnan rentouttavaa vaikutusta.
Selän ja niskahartia alueen kuumakivihieronta. Hieronnassa käytetään lämpimiä kiviä, joiden lämpö tehostaa hieronnan rentouttavaa vaikutusta. Tähän hoitoon voi hyvin yhdistää lisäpalveluna intialaisen päähieronnan.

Kuumakivihieronta koko vartalolle: 1h15min

Kokovartalon kuumakivi hieronta. Hieronnassa käytetään lämpimiä kiviä, joiden lämpö tehostaa hieronnan rentouttavaa vaikutusta.


Kuumakivihieronta selälle: 45min

Selän ja niskahartia alueen kuumakivihieronta. Hieronnassa käytetään lämpimiä kiviä, joiden lämpö tehostaa hieronnan rentouttavaa vaikutusta. Tähän hoitoon voi hyvin yhdistää lisäpalveluna intialaisen päähieronnan.


Suklaahieronta :60min

Suklaantuoksuista hierontaa koko vartalolle. Hieronnassa käytetään sulatettua kaakaovoita. Suklaahieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa turvotusta ja kosteuttaa tehokkaasti.  

Rentouttava puolihieronta: 45min

Puolihieronnassa hierotaan selkä, niska-hartiat ja halutessasi decoltee.

Intialainen päähieronta: 25min

Hoito tehdään pään, korvien, niskan ja hartioiden alueelle. Hoito on hyvin rentouttava ja stressiä poistava. Tällä hoidolla voi saada apua päänsärkyyn. Hieronta aktivoi hiuspohjan verenkiertoa ja näin ollen edistää hiustenkasvua. Hoitoon tullessa pukeudu ohueen mielellään huputtomaan puuvillaiseen paitaan. Hoito tehdään vaatteiden läpi. Tulethan hoitoon puhtailla hiuksilla. Tätä hoitoa voi tehdä kaikenikäisille, myös raskaana oleville.

Karvanpoistot


Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja. Teemme sokeroinnit Scandinavian Skin Candy sokereilla. Hoito ei ole ainoastaan karvanpoistoa, vaan se on myös tehokasta ihonhoitoa. Sokerointi kuorii ihosta kuolleen ihosolukon. Iho tuntuu huomattavasti pehmeämmältä ja sileämmältä heti hoidon jälkeen.

Vahaus

Vahaus tehdään lämminvahalla. Vahaus on nopea karvanpoistomenetelmä. Puhdistetulle iholle levitetään lämmintä vahaa, joka tarttuu ihokarvoihin. Vaha ja ihokarvat poistetaan iholta kuitukangasliuskalla. Ihosta tulee karvaton ja sileä.

Toistuvat sokeroinnit ja vahaukset vähentävät karvan kasvua. Ihokarvasta tulee pehmeämpi, ohuempi ja huomaamattomampi jokaisella kerralla.

Sokeroinnin ja vahauksen jälkeen on hyvä välttää voimakasta hikoilua ja auringonottoa samana päivänä.

Pakettihoidot


Premium-paketti:2h45min

Monipuolinen hoitokokonaisuus, jossa hoidetaan jalat, kasvot ja kädet. Jokaisen naisen unelma!

Jalka- ja kasvohoitopaketti :2h15min

Hemmottelua jaloille ja kasvoille. Hoito sisältää jalkojen hoidon ja kasvohoidon ihon tarpeet huomioiden. Oivallinen paketti myös miehille!

Irtiarjesta-paketti:1h10min

Tällä rentouttavalla yhdistelmähoidolla pääset hetkeksi irti arjesta. Intialainen päähieronta poistaa stressiä ja rentouttava kasvohoito virkistää. Tähän hoitoon on ihana saapua vaikka työpäivän jälkeen tai yllättää ystävä!


Pigmentoinnit

Pigmentointi on omien kasvojen piirteiden korostamista ihoon viedyn pigmentin avulla. Pigmentointiväri viedään ihoon steriilin neulan avulla. Teemme pigmentointeja tällä hetkellä kulmakarvoille, silmienrajauksille sekä huulille. Kaikille alueille pigmentointeihin on erilaisia tekniikoita, joilla saadaan luonnollista kauneuden korostamista, meikkimäistä lopputulosta tai symmetrian tasoittamista. Käytämme pigmentoinnissa Amiean Linelle Supremen huippuhyvää pigmentointikonetta, joka takaa tasaisen huippulaadukkaan työnjäljen. Pigmentit tulevat Biodermilta.


Pigmentoinnin esteet

Pigmentointeihin tullessa on hyvä tutustua esteisiin, milloin pigmentointia ei voida mahdollisesti toteuttaa. Näitä ovat:

 • Raskaus (imetys)
 • Tulehdustila elimistössä
 • Arpikeloidi taipumus
 • Ihottuma tai muu ihorikko pigmentoitavalla alueella (huuliherpes, ruusufinni)
 • Puuduteaine allergia. (Pigmentointi voidaan tehdä myös ilman puudutetta asiakkaan näin halutessa.)
 • Voimakas väriaineallergia
 • Voimakas nikkeliallergia
 • Roaccutan-tai muu akneihon lääkekuuri (6 kk kuurin loputtua voidaan pigmentointi jälleen turvallisesti toteuttaa.)
 • Alkoholi veressä/ humalatila
 • Verenohennus lääkitys/ verenvuoto tauti
 • Akuutit sairaudet ( sydänsairaudet, syöpä)
 • Monissa tapauksissa pigmentointi voidaan toteuttaa lääkärin luvalla kun sairauden lääkitys on saatu tasapainoon
 • Silmienrajauksia tehdessä ripsipidennykset tulee ottaa pois mielellään noin 2 vrk aikaisemmin.

Mitä olisi hyvä huomioida pigmentointi aikaa varatessa?

Tutustu rauhassa pigmentointi vaihtoehtoihin ja esteisiin. Varaa aika konsultointiin. Konsultointiajalla käymme läpi vaihtoehtoja haluamallesi pigmentoinnille. Mietimme yhdessä mikä tekniikka olisi juuri sinun ihollesi paras, jotta pigmentointi palvelisi sinua mahdollisimman pitkään. Pigmentointitekniikan oikea valinta on todella tärkeää onnistuneen ja pysyvän lopputuloksen takaamiseksi.

Huomioithan aikaa varatessasi pigmentoinnin paranemisajan. Heti pigmentoinnin valmistuttua on lopputulos tummempi muutaman päivän ajan. Iholle muodostuu ohut rupi, joka hilseilee iholta viikon sisällä pigmentoinnista. Viikon ajan tuoretta pigmentointia tulee rasvata, jotta iho pysyy elastisena eikä pigmentointi ala kiristämään tai halkeilemaan iholta.

Pigmentoinnin lopullinen tulos tulee näkyviin vasta vahvistuksen parannuttua, joten olethan kärsivällinen odottaessasi ihosi paranevan täysin. Emme pysty myöskään poissulkemaan kotihoidon tärkeyttä onnistuneen pigmentoinnin saavuttamiseksi.

Kotihoito-ohjeet

 • Vältä pigmentoinnin kastelemista 24h ajan
 • Lisää hoitovoidetta 1-3 krt/ vrk noin viikon ajan käyttäen puhdasta pumpulipuikkoa (aloita hoitovoiteen käyttö 24h jälk.)
 • Vältä voimakasta hikoilua, kosmetiikkaa pigmentoidulla alueella ,koskettelua/raapimista viikon ajan
 • Vältä saunomista n 4 vkon ajan sekä uimista 2 vkon ajan.
 • Vältä kuorintoja, kemiallisia käsittelyitä ,solariumia ,kestovärjäyksiä sekä auringon ottoa väh. 2 viikon ajan. Suojaa jatkossa pigmentointi käyttäen auringonsuojavoiteita (tällä pystyt pidentämään pigmentoinnin kestoa.)
 • Huulipigmentoinnin jälkeen vältä voimakkaasti maustettuja ruokia, huulien nuolemista ja pussailua vuorokausi. Huulia täytyy rasvoja useita kertoja vuorokaudessa. Huulien paranemisaikoja 2-4 pv.
 • Jos huulipigmentoinnin jälkeen sinulle tulee huuliherpes, käy ostamassa apteekista Zovirax- niminen lääke tabletti muodossa.
 • Pigmentointi on tummempi muutaman päivän ajan heti pigmentoinnin jälkeen. Ihoon muodostuu ohut rupi ja hilseilee ihosta. Joskus ensimmäisen pigmentoinnin jälkeen ruven mukana voi lähteä pigmenttiä ; nämä kohdat tasoitetaan vahvistuskerralla n 5 vkon päästä.
 • Mikäli pigmentointi halutaan säilyttää , tulisi huoltovahvistus tehdä pigmentointiin 1-2 vuoden välein. Muistathan, että vahvistushintamme koskevat vain omien töidemme vahvistuksia!

Pigmentoinnin kesto

Pigmentointi tehdään aina iholle sille parhaiten sopivalla tekniikalla. Ensimmäisen käynnin jälkeen pigmentoinnille sovitaan vahvistus noin 5 viikon päähän. Tällöin väriä saadaan vietyä ihoon tasaisesti ja lopputuloksesta saadaan mahdollisimman pitkäikänen. Pigmentoinnin kesto riippuu paljon elämäntavoista, oikeasta pigmentointi tekniikasta, ihonhoito tottumuksista sekä ihonlaadusta. Napakka, kuulas iho voi parhaimmillaan pitää värin noin 2 vuoden ajan, jonka jälkeen pigmentti alkaa haalistumaan ihosta. Rasvoittuva tai sekaiho, (myös iho jossa vilkas aineenvaihdunta esim. urheilijat) tarvitsee useinmiten vahvistuksen pigmentointiin noin 1- 1,5 vuoden välein. Pigmentoinnin kesto on siis hyvin yksilöllistä.

Ripsipidennykset

Ripsipidennys valikoimistamme löytyy useita vaihtoehtoja kevyistä ja luonnollisista vaihtoehdoista aina mega-näyttäviin säihkyripsiin. 

 • Klassinen ripsikuitu asetetaan omalle ripselle yksittäin 
 • Volyymiripsissä omalle ripselle asetetaan volyymikuiduista muodostettu viuhka. Volyymiripset voidaan siis tehdä myös todella kevyiksi vain säännöstelemällä viuhkassa olevan kuidun määrää. 
 • Hybridiripsipidennykset ovat klassisten ja volyymiripsien yhdistelmä. 
 • Quick pick- valmisviuhka ripset ovat nimensä mukaan valmisviuhkoja, joiden asennus on todella nopeaa. Valmisviuhkat ovat myös aina tasalaatuisia verraten käsityönä tehtyyn volyymiviuhkaan.

Kynsistudio

Kynsiin löytyy useita vaihtoehtoja rakennekynsistä geelilakkaukseen, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

 • Rakennekynnet kannattaa valita jos haluat lisää pituutta kynsiin.
 • Oman kynnen geelaus tehdään rakennegeelillä oman kynnen pituuteen.
 • Shellac-geelilakkaus tehdään oman kynnen pituuteen. 
 • Lakkaus on kevyt ja luonnollinen vaihtoehto.

Kaikkiin edellä mainittuihin kynsipalveluihin on valittavissa joko ranskalainen, yksivärinen, naturel tai koristeellinen.

Parturi-Kampaamo

SensiDo

Käytössämme on kotimainen värisarja Sim SensiDo.

Olemme valinneet SensiDon käyttöömme, koska se on hajusteeton, vegaaninen Suomessa valmistettu laatu värisarja. Koska sarja on kotimainen, se on kuin luotu skandinaaviselle hiuslaadullemme. Sensido on ensimmäinen ja ainut värisarja Suomessa, jolle on myönnetty Avainlippu!

Simplex Bonder

Käytössämme on Simin SensiDo Simplex Bonder, joka suojaa hiuksia tehokkaasti väri- ja vaalennuskäsittelyiden aikana, elvyttäen myös kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset kauniin kiiltäviksi ja hoidetun näköiseksi. Vaurioituneet hiukset vaativat erityistä suojaa ja hoitoa teknistenkäsittelyiden aikana. Esimerkiksi Simplex suojaa hiusten rikkisidoksia, palauttaa luonnollisen kosteuden ja elastisuuden. Se Parantaa Hiusvärin kestoa ja suojaa hiusta myös mekaanisen rasituksen aiheuttamilta vaurioilta. Simplex hoitokäsittely toimii värin joukossa, tehohoitona ja rakennekäsittelyiden aikana. Simplex on vegaaninen ja hajusteeton.

Simplexissä on tärkeää myös kotihoito ja siihen meiltä löydät tuoteparin jotka korjaavat ja rakennepaikkaavat tehokkaasti kuivia ja elottomia hiuksia. Simplex Bonder shampoo kosteuttaa tehokkaasti sekä parantaa hiusvärin kestoa ja Simplex Bonder Conditioning mask hoitoaine tehokosteuttaa, vahvistaa ja korjaa hiuksia tehden niistä kiiltävät ja helposti käsiteltävät.

DS

Kampaamotuotesarjassamme on DS perfume free joka on vegaani, hajusteeton ja kotimainen. Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat tärkeitä asioita, kun haluat vähentää kemikaalikuormitustasi, vähemmän on enemmän. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti -laadusta tinkimättä. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotteet ovat korkeaa laatua, tuoteturvallisia, moderneja ja skandinaavisen tyylikkäitä.

Forme

Forme Essentials on puhtaasti kotimainen hiustenhoito-ja muotoilutuotesarja meille, jotka arvostamme puhdasta luontoa ja aitoa itsevarmuutta. Sarjasta löytyy myös Curly Girl-metodiin sopivia tuotteita. Kaikki

tuotteet ovat vegaanisia ja kevyesti hajustettuja. Sarjan tuotteet on rikastettu kotimaisella kauraöljyllä, joka ravitsee hiuksiamme arjen kiireissä.

4 System

4 Systemin vegaaniset tuotteet ovat kehitetty tukemaan hiuspohjan luonnollista hyvinvointia ja tasapainoa. Tuotteet luovat edellytykset terveelle hiusten kasvulle. System 4 on kokonaisvaltainen terapiasarja, joka tarjoaa ratkaisun useimpiin hiuspohjan ongelmiin. Tarkasti valitut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoivat pintaverenkiertoa ja auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. Kaikki System 4 -tuotteet valmistetaan Suomessa ja koko tuoteperhe on dermatologisesti testattu. Tuotteet ovat hajusteettomia ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

Joico

Joicon tuotteet edustavat helposti lähestyttävää luksusta, joka antaa luvan hemmotella itseään laadukkailla tuotteilla. Joicon tuotteiden käyttäminen ei ole pelkkää pesua, hoitoa ja muotoilua - se on lupa tehdä sijoitus itsensä hemmotteluun, esteettiseen elämykseen ja ylelliseen kokemukseen, joka syntyy, kun tietää käyttävänsä juuri Joicon tuotteita. 

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional -muotoilutuotteilla on helppo luoda tasokkaita, kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Tuotteet sopivat vaativiin tarpeisiin, kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Nosta hiustyylisi uudelle tasolle!

Color Mask

Hiusvärien koti ylläpitoon meillä on Four Reasons Color Mask. Se on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi parasystävä ei anna hehkusi haalistua. 

BP Hair

Teemme Sinetti- ja teippipidennyksiä. Käytössämme on BP-slaavihiustenpidennykset, jotka soveltuvat pohjoismaiselle-hiukselle erinomaisesti. Eron perinteiseen pidennyshiukseen tuntee kunnolla vasta käytössä. Keveys, luonnollisuus, huomaamattomat kiinnityskohdat sekä helppohoitoisuus ovat asioita joihin pidennyksen käyttäjä taatusti rakastuu. Suunnittelemme jokaiseen hiukseen sopivat yksilöidyt hiustenpidennykset.