Ripsienpidennyspalvelut

Millaiset ripset olisivat juuri sinulle sopivat?

Ripsienpidennys valikoimistamme löytyy useita vaihtoehtoja kevyistä ja luonnollisista vaihtoehdoista aina näyttäviin säihkyripsiin. On tärkeää kertoa rohkeasti toiveistasi ripsiteknikolle. Ripsiteknikko pystyy kertomaan suosituksensa, jossa ottaa huomioon sinun oman ripsen pituuden, kunnon sekä halutun lopputuloksen. Erilaisille silmille käy erilaiset mallit, joten pisimmät ja tuuheimmat megavolyymit eivät välttämättä sovi kaikkien silmille. Tulethan ripsienpidennyksiin puhtailla ripsillä. Jos joudumme puhdistamaan ripsipidennysten pinnalta silmämeikit, emme pysty takaamaan ripsipidennysten parhainta kestävyyttä. Suositusten mukaan emme valitettavasti tee ripsipidennyksiä alle 16 vuotiaille.  • Klassinen ripsikuitu asetetaan omalle ripselle yksittäin.
  • Hybridiripsipidennykset ovat klassisten ja volyymiripsien yhdistelmä.
  • Volyymiripsissä omalle ripselle asetetaan volyymikuiduista muodostettu viuhka.  Volyymiripset voidaan siis tehdä tuuheiksi ja näyttäviksi tai myös todella kevyiksi vain säännöstelemällä viuhkassa olevan kuidun määrää. 
  • Quick pick- valmisviuhka ripset ovat nimensä mukaan valmisviuhkoja, joiden asennus on todella nopeaa. Valmisviuhkat ovat myös aina tasalaatuisia verraten käsityönä tehtyyn volyymiviuhkaan.

Ripsien puhdistus

Kauniiden ripsienpidennysten tärkeimpään kotihoitoon kuuluu niiden päivittäinen puhdistus. Oikeanlaisella puhdistuksella pidennykset eivät kerää likaa, volyymiviuhkat pysyvät nätisti auki sekä pidennykset kestävät pidempään. Oikeanlainen puhdistus tapahtuu käyttämällä ripsienpidennyksille tarkoitettua tuotetta, esim. Cristel Studion lash foam. Huomioithan, jos käytät muuta tuotetta ripsien puhdistukseen kuin mitä ripsiteknikkosi sinulle suosittelee, emme pysty takaamaan ripsienpidennysten kestoa. Jotkut kaupasta ostettavat puhdistustuotteet sisältävät paljon glyseriiniä, joka aiheuttaa volyymiviuhkan sumputtumisen. Jos olet valmis panostamaan kauniisiin ripsienpidennyksiin, olethan valmis myös panostamaan oikeanlaiseen kotihoitoon.

Puhdista ripset näin:

  • Kostuta ripset haalealla vedellä.
  • Levitä ripsille puhdistustuote varovasti sormella tai siveltimellä, puhdista varovasti pyörivin liikkein sekä ripset että silmänympärysiho.
  • Huuhtele haalealla vedellä ja painele kuivaksi käyttäen kasvopaperia tai pyyhettä. Älä hankaa.
  • Harjaa kuivat ripsipidennykset käyttäen ripsiharjaa, jotta saat ripsiviuhkat jälleen kauniisti auki.
  • Valmista!

Mitä voi tapahtua jos ripsienpuhdistusta ei tehdä?

Ripset suojaavat luonnollisesti silmää liiallisilta bakteereilta. Silmät tuottavat kyynelnestettä sekä rähmää, joka tarttuu ripsipidennyksiin. Jos ripsipidennysten kanssa käytetään silmämeikkiä, tarttuvat meikit helposti myös ripsipidennysten juureen ja jättää bakteereille hyvän lisääntymisalustan. Ripsentyveen kertyvä lika voi myös edesauttaa ripsipidennyksen irtoamista omasta ripsestä nopeammin ja ripsienpidennykset tippuvat nopeammin. Pahimmassa tapauksessa lian kertyminen ripsille voi johtaa silmäluomentulehdukseen tai silmätulehdukseen. Hyvät puhdistusrutiinit estävät ongelmien muodostumisen ja saat nauttia kauniista ripsistäsi huolettomasti.