Ripsipidennys palvelut

Ripsipidennys valikoimistamme löytyy useita vaihtoehtoja kevyistä ja luonnollisista vaihtoehdoista aina mega-näyttäviin säihkyripsiin. Tulethan ripsienpidennyksiin puhtailla ripsillä.

  • Klassinen ripsikuitu asetetaan omalle ripselle yksittäin
  • Volyymiripsissä omalle ripselle asetetaan volyymikuiduista muodostettu viuhka. Volyymiripset voidaan siis tehdä myös todella kevyiksi vain säännöstelemällä viuhkassa olevan kuidun määrää.
  • Hybridiripsipidennykset ovat klassisten ja volyymiripsien yhdistelmä.
  • Quick pick- valmisviuhka ripset ovat nimensä mukaan valmisviuhkoja, joiden asennus on todella nopeaa. Valmisviuhkat ovat myös aina tasalaatuisia verraten käsityönä tehtyyn volyymiviuhkaan.

Ripsien kestotaivutuksessa käytetään silikonimuotteja, jonka päälle ripset liimataan käyttäen apuna vesiliukoista maitoliimaa. Liima pitää ripset paikoillaan taivutusaineiden vaikuttaessa. Jokaiselle valitaan ripsien mukaan sopiva silikonimuotti halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Ripsien kestotaivutuksen pysyvyys on keskimäärin 6-8 vko. Taivutuksen jälkeen ripsiä on hyvä olla kastelematta vuorokausi ja saunomista on vältettävä 2 vrk. Tulethan taivutukseen puhtailla ripsillä.