Ripsipidennys palvelut

Millaiset ripset olisivat juuri sinulle sopivat?

Ripsipidennys valikoimistamme löytyy useita vaihtoehtoja kevyistä ja luonnollisista vaihtoehdoista aina näyttäviin säihkyripsiin. On tärkeää kertoa rohkeasti toiveistasi ripsiteknikolle. Ripsiteknikko pystyy kertomaan suosituksensa, jossa ottaa huomioon sinun oman ripsen pituuden, kunnon sekä halutun lopputuloksen. Erilaisille silmille käy erilaiset mallit, joten pisimmät ja tuuheimmat megavolyymit eivät välttämättä sovi kaikkien silmille. Tulethan ripsienpidennyksiin puhtailla ripsillä. Jos joudumme puhdistamaan ripsipidennysten pinnalta silmämeikit, emme pysty takaamaan ripsipidennysten parhainta kestävyyttä. Suositusten mukaan emme valitettavasti tee ripsipidennyksiä alle 16 vuotiaille.  • Klassinen ripsikuitu asetetaan omalle ripselle yksittäin.
  • Hybridiripsipidennykset ovat klassisten ja volyymiripsien yhdistelmä.
  • Volyymiripsissä omalle ripselle asetetaan volyymikuiduista muodostettu viuhka.  Volyymiripset voidaan siis tehdä tuuheiksi ja näyttäviksi tai myös todella kevyiksi vain säännöstelemällä viuhkassa olevan kuidun määrää. 
  • Quick pick- valmisviuhka ripset ovat nimensä mukaan valmisviuhkoja, joiden asennus on todella nopeaa. Valmisviuhkat ovat myös aina tasalaatuisia verraten käsityönä tehtyyn volyymiviuhkaan.

Ripsien puhdistus

Kauniiden ripsipidennysten tärkeimpään kotihoitoon kuuluu niiden päivittäinen puhdistus. Oikeanlaisella puhdistuksella pidennykset eivät kerää likaa, volyymiviuhkat pysyvät nätisti auki sekä pidennykset kestävät pidempään. Oikeanlainen puhdistus tapahtuu käyttämällä ripsipidennyksille tarkoitettua tuotetta, esim. Lash Lovers Beauty Wash. Huomioithan, jos käytät muuta tuotetta ripsien puhdistukseen kuin mitä ripsiteknikkosi sinulle suosittelee, emme pysty takaamaan ripsipidennysten kestoa. Jotkut kaupasta ostettavat puhdistustuotteet sisältävät paljon glyseriiniä, joka aiheuttaa volyymiviuhkan sumputtumisen. Jos olet valmis panostamaan kauniisiin ripsipidennyksiin, olethan valmis myös panostamaan oikeanlaiseen kotihoitoon.

Puhdista ripset näin:

  • Kostuta ripset haalealla vedellä.
  • Levitä ripsille puhdistustuote varovasti sormella tai siveltimellä, puhdista varovasti pyörivin liikkein sekä ripset että silmänympärysiho.
  • Huuhtele haalealla vedellä ja painele kuivaksi käyttäen kasvopaperia tai pyyhettä. Älä hankaa.
  • Harjaa kuivat ripsipidennykset käyttäen ripsiharjaa, jotta saat ripsiviuhkat jälleen kauniisti auki.
  • Valmista!

Mitä voi tapahtua jos ripsienpuhdistusta ei tehdä?

Ripset suojaavat luonnollisesti silmää liiallisilta bakteereilta. Silmät tuottavat kyynelnestettä sekä rähmää, joka tarttuu ripsipidennyksiin. Jos ripsipidennysten kanssa käytetään silmämeikkiä, tarttuvat meikit helposti myös ripsipidennysten juureen ja jättää bakteereille hyvän lisääntymisalustan. Pahimmassa tapauksessa tämä voi johtaa silmäluomentulehdukseen tai silmätulehdukseen. Hyvät puhdistusrutiinit estävät ongelmien muodostumisen ja saat nauttia kauniista ripsistäsi huolettomasti.

Ripsien kestotaivutus

Ripsienkestotaivutus on palvelu, jossa omat ripset saadaan kaartumaan luonnollisesti saaden silmille kauniin kehyksen. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään silikonimuotteja, jonka päälle ripset liimataan käyttäen apuna vesiliukoista maitoliimaa. Liima pitää ripset paikoillaan taivutusaineiden vaikuttaessa. Jokaiselle valitaan ripsien mukaan sopiva silikonimuotti halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Ripsille laitetaan lopuksi kestoväri, jotta kauniit ripset tulevat paremmin esille. Ripsien kestotaivutuksen pysyvyys on keskimäärin 6-8 vko. Taivutuksen jälkeen ripsiä on hyvä olla kastelematta vuorokausi ja saunomista on vältettävä 2 vrk. Tulethan taivutukseen puhtailla ripsillä.