KETÄ ME OLEMME

Tiimimme koostuu useasta kauneudenhoitoalan ammattilaisesta. Tässä esittelemme tiimimme jäsenet!

Auni,
Ripsiteknikko/Pigmentointiartisti

Olen jo kauan ennen valmistumistani haaveillut joskus työskenteleväni kauneudenhoitoalalla. Nyt pääsen päivittäin tekemään unelma työtäni enkä koskaan kyllästy kehittämään itseäni parempana asiakaspalvelijana. Womenassa minut löytää ripsien ja pigmentointien parista.

@womenajns_auni

Elina, 

Kynsiteknikko

Kouluttauduin 2019 kynsiteknikoksi ja huomasin, että olen löytänyt vihdoin oman alani. Rakastan toteuttaa asiakkaitten toiveita ja olen valmis haastamaan itseni kynsien parissa. Tutustu töihini lisää instan kautta! 

@womenajns_elina


Henna, 
Kosmetologi

Olen työskennellyt kauneudenhoitoalan lisäksi myös lähihoitajana, joten ihmisten kohtaaminen on minulle tärkeää ja lähellä sydäntä. Haluan kehittää omaa osaamistani alalla ja näin ollen palvella asiakkaitani entistäkin paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Tervetuloa rentoutumaan! 


Jenna, 
Ripsiteknikko/ Pigmentointiartisti

Olen toiminut kauneudenhoitoalalla yli 10 vuotta. Kosmetologin töiden parista olen pikkuhiljaa siirtynyt enemmän ripsipidennysten ja pigmentointien pariin. Rakastan työtäni ja sitä, että saan päivittäin nähdä omankädenjäljen ja kehittää sitä aina vain paremmaksi. Instagramista löydät lisää töitäni!

@womenajns_jenna

Kristiina, 

Parturi-Kampaaja

Olen valmistunut hiusalalta 2013 ja työskennellyt siitä lähtien yrittäjänä. Pidän työssäni eniten väritöistä ja muotoonleikkauksista ja koen olevani niissä vahvimmillani. Tervetuloa palveltavaksi! 

@womenajns_kristiina

Piia ,

Kynsiteknikko

Työskentelen Womenassa kynsiteknikkona. Olen toiminut usean eri toimialan työntekijänä sekä edustajana. Rakkaus kynsiin on jo kestänyt kohta 14 vuotta.


Roosa, 

Kampaaja/  Ripsiteknikko


 Työskentelen Womenassa ripsiteknikkona sekä kampaajana. Olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2019 ja ripsiä olen tehnyt jo pari vuotta ennen valmistumistani. Rakastan luoda asiakkaille uusia lookkeja ja toteuttaa heidän toiveensa.

@womenajns_roosa


Sani,
Kosmetologi /Ripsiteknikko

Työskentelen Womenassa kosmetologina sekä ripsiteknikkona. Eniten työssäni pidän asiakaspalvelun monimuotoisuudesta sekä siitä, että pääsen näkemään käsillä tehdyn työn jäljen. Tervetuloa palveltavakseni!

@womenajns_sani