KETÄ ME OLEMME?

Tiimimme koostuu useasta kauneudenhoitoalan ammattilaisesta. Tässä esittelemme tiimimme jäsenet!

Piia

Kynsiteknikko

Työskentelen Womenassa kynsiteknikkona. Olen toiminut usean eri toimialan työntekijänä sekä edustajana. Rakkaus kynsiin on jo kestänyt kohta 14 vuotta.

Katja 

Ripsiteknikko

Hei! Olen ripsiteknikko, teen ripsipidennyksiä sekä laminointeja. Työkokemukseni tältä alalta on yli 6 vuotta. Vähän yli vuosi sitten tulin Ukrainasta Joensuuhun. Tällä hetkellä opiskelen suomen kieltä ja aloitin työskentelyn Womenassa. Olen iloinen uusista tuttavuuksista! Mielelläni panostan teidän kauneuteenne! 


Oksana Chastukhina 

Meikkitaiteilija /kampausten tekijä 

 Olen kokenut meikkitaiteilija. Minulla on kokemusta meikkialalta neljän vuoden ajalta. Olen toiminut kauneudenhoitoalalla vuodesta 2019 alkaen. Tarjoan meikkauspalveluita, teen myös juhlin kampauksia. Seuraan aina viimeisimmät muotitrendit ja käytän vain laadukkaimpia tuotteita varmistaakseni virheettömän lopputuloksen. Instagramista pääset tutustumaan töihini. 

Henna

Kosmetologi

Teen kosmetologin töitä Womenalla ns. päästä varpaisiin. Tykkään työn monipuolisuudesta ja siitä, että voin tarjota asiakkailleni rentoutusta, sekä apua ihonhoidon erilaisiin haasteisiin. Kauneudenhoitoalan lisäksi työskentelen henkilökohtaisena avustajana ja lähihoitajana. Ihmisläheinen työ on lähellä sydäntäni. Lämpimästi tervetuloa rentoumaan!