Kestotaivutus ja laminointi palvelut

Kestotaivutus / Lashlift

Mitä kestotaivutus on?

Ripsienkestotaivutus on palvelu, jossa omat ripset saadaan kaartumaan luonnollisesti saaden silmille kauniin kehyksen. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään silikonimuotteja, jonka päälle ripset liimataan käyttäen apuna vesiliukoista maitoliimaa. Liima pitää ripset paikoillaan taivutusaineiden vaikuttaessa. Jokaiselle valitaan ripsien mukaan sopiva silikonimuotti halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Ripsille laitetaan lopuksi kestoväri, jotta kauniit ripset tulevat paremmin esille. Ripsien kestotaivutuksen pysyvyys on keskimäärin 6-8 vko. Taivutuksen jälkeen ripsiä on hyvä olla kastelematta vuorokausi ja saunomista on vältettävä 2 vrk. 

Kestotaivutus sarjamme vaihtuu Inlei tuotteisiin.

Inlei kestotaivutuksessa käytetään lisänä Filler täyteainetta, joka tihentää ja kyllästää karvajuurta vaikuttaen ripsiin myös toimenpiteen jälkeisinä kuukausina. Filler täyteaine vaikuttaa myös karvamolekyylien uudiskasvuun.

Filler täyteaine lisää ripsien tiheyttä jopa 24% jo kolmen toimenpiteen jälkeen. 2-3 käsittelyä vuodessa riittää pitämään karvan vahvana ja paksuna. Aine vaikuttaa karvatuppeen asti, kuten myös seuraaviin taivutuskertoihin.

Kulmien laminointi /Browlift

Mitä laminointi on?

Kulmien laminointi on palvelu, jossa kulmakarvoihin saadaan kemiallisella käsittelyllä aikaan symmetrisyyttä sekä runsautta. Kulmakarva on käsittelyn jälkeen helppo muotoilla haluttuun muotoon. Kulmakarvat värjätään käsittelyn yhteydessä käyttäen joko kestoväriä tai henna- värejä. Tämän jälkeen hajakarvat nypitään tai vahataan ja kulmat muotoillaan viimeistely tuotteella.

Laminointi kestää karvoissa n. 5 vkoa, jonka jälkeen käsitelty karva alkaa uusiutua ja tilalle kasvaa uutta käsittelemätöntä karvaa. Koska laminointi on myös kemiallinen käsittely, on todella tärkeä huomioida ettei käsittelyä uusita liian tiheästi. Suosittelemme huoltoväliksi 8 vkoa tai enemmän. Kestovärjäyksen voi ottaa käsiteltyihin karvoihin tiheämmin, esim. noin 3 viikon päästä käsittelystä. 

Kenelle laminointi sopii?

Kulmien laminointi sopii kaikenlaisille kulmille. Myös hennot kulmakarvat voidaan käsitellä turvallisesti vähentäen aineiden vaikutusaikaa. Jos sinulta löytyy alaspäin kasvavia tai itsepäisiä karvoja, on tällöin laminointi todella hyvä ratkaisu helpottamaan kulmien laittamista päivittäin.

Kulmien laminoinnin jälkeen kulmien kastelua tulee välttää 24h. Kulmat suositellaan harjattavan aamuisin haluttuun muotoon. Jos kulmiin haluaa lisää väriä ja tuuheutta, löytyy meiltä myös Pupa- sarjan mielettömän hyvät värilliset tai värittömät kulmageelit kulmien viimeistelyyn.