Kauneushoitolan palvelut


Kasvohoidot

Dermaplanning erikoiskuorinta hoito: 1h 99€

(alkupuhdistus, kuorinta, ampulli, naamio ja loppuvoide)

Tällä erikoiskuorinnalla saat ihanan pehmeän, sileän ja kirkkaan kasvojen ihon. Hoito tehdään ihonpintakerrokseen. Hoito on ihoa uudistava, juonteita silottava sekä pigmenttimuutoksia ja aknearpia häivyttävä. Hoidon jälkeen iho on hyvin vastaanottavainen hoitotuotteille. Ihanteellinen hoito lähes kaikille ihotyypeille. Hoidon jälkeen on vältettävä voimakasta hikoilua 24 tunnin ajan.

Ei sovellu tulehtuneelle iholle.


MD-happohoidot

1 kerta 60min 99€, sarjat 30min/kerta 69€

(alkupuhdistus, happokuorinta, tehoseerumi, naamio ja loppuvoide)

Happohoito on ihon pinnallinen kuorinta, eli hoito vaikuttaa vain ihon pintakerroksessa. Happohoito poistaa kuollutta ihosolukkoa, hoitaa epäpuhtauksia, nopeuttaa solujen kulkeutumista ihon pintaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu tasaisemmalta ja pehmeämmältä. Pienet rypyt ja juonteen silottuvat. Tehotuotteet, kuten seerumit ja voiteet imeytyvät ihoon paremmin.

Sarjahoidoilla saavutetaan parhaimmat tulokset.

Ei sovellu tulehtuneelle iholle eikä aknehoitojen aikana.

Premium- kasvohoito: 90 min 99€

(alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, laitehoito, hieronta, naamio ja loppuvoide)

Tähän hemmottelevaan kasvohoitoon sisältyy tehotipat ja pidempi kasvojen sekä decolteen hieronta. Valintasi mukaan hoitoon kuuluu joko kestovärjäykset ripsille ja kulmille tai erikoisnaamio.

Soveltuu sinulle, kun ihosi tarvitsee täydellisen hemmotteluhoidon.

C-vitamiini kasvohoito: 50min 87€

Ei toistaiseksi varattavissa tuotesaatavuus ongelmien vuoksi
(alkupuhdistus, salisyylikuorinta, c-vitamiinitehoseerumi, hieronta, c-vitamiininaamio ja c-vitamiinivoide.) 

Kasvoja kirkastava hoito hieronnalla. Hoito ei sisällä laite hoitoa. Soveltuu erityisesti iholle, jossa pigmenttimuutoksia. 


Rentouttava kasvohoito: 45min 55€

(alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoide)

Kasvojen rentouttava hoito, ilman laitehoitoa, sisältäen hieronnan.

Soveltuu kaikille ihon kirkastusta ja rentoutusta kaipaavalle.

Timanttihionta-kasvohoito: 1h 70€

(alkupuhdistus, höyrytys, laitehoito, hieronta, naamio ja loppuvoide)

Kosteutusta kaipaavalle pintakuivalle, sekä epätasaiselle tai arpeutuneelle iholle. Iho on jo yhden käsittelyn jälkeen selvästi kuulakkaampi ja tasaisempi. Arpeutuneelle iholle suositellaan sarjahoitoa, jolloin vaikutus on tehokkaampi. Sarjahoitojen määrä katsotaan aina yksilöllisesti.

Ei sovellu tulehtuneelle iholle eikä aknehoitojen aikana.

Ultraääni-kasvohoito: 1h 70€

(alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, laitehoito, hieronta, naamio ja loppuvoide)

Puhdistusta tarvitsevalle iholle. Ultraäänihoito poistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti epäpuhtauksia ihohuokosista. Ultraäänen avulla iholta saadaan poistettua myös kuollutta ihosolukkoa. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Tämä on erinomainen hoito myös miehille. Sarjahoitona tehtynä tällä hoidolla saadaan hyviä tuloksia epäpuhtaan ihon hoidossa. Sarjahoitojen määrä katsotaan aina yksilöllisesti.

Ei sovellu raskauden aikana.

Ultraääni- tai Timanttihionta sarjahoitona 40€/krt

Saadakseen pitkäaikaisia tuloksia kannattaa ihoa hoitaa sarjahoitona. Sarjahoito suunnitellaan aina yhdessä kosmetologin kanssa, ja  katsotaan millä hoidolla päästään parhaiten haluttuun lopputulokseen.

Ihonpuhdistus: 45min 55€

(alkupuhdistus, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, seerumi, naamio ja loppuvoide)

Voidaan tehdä perinteisesti ja tai ultraäänipuhdistusta yhdistäen. Hoito ei sisällä kasvojen hierontaa. Soveltuu hyvin nuoren ihon puhdistukseen.

Kevyt kasvohoito: 30min 36€

(alkupuhdistus, aha-hedelmähappokuorinta, naamio ja loppuvoide)

Tällä nopealla hoidolla saat piristystä päivään.Hoito soveltuu hyvin kasvojen virkistykseksi, esim. ennen juhlia.


Jalkahoidot

Premium Jalkahoito: 1h45min 95€

Premium jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, kynsien käsittelyn (kynnet ja kynsinauhat), kovettumien poiston, pidemmän hieronnan sekä lisäksi säärien vahauksen TAI parafiinihoidon jaloille ja käsille. Jalkahoito sisältää kynsien lakkauksen.

Jalkahoito geelilakkauksella: 1h45min 105€

Sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn (kynnet ja kynsinauhat), kovettumien poiston, hieronnan sekä kynsien geelauksen. 

Jalkahoito säärienvahauksella: 1h30min 91€

Sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn (kynnet, kynsinauhat), kovettumien poiston, hieronnan ja säärien vahauksen lämminvahalla. Jalkahoito sisältää kynsienlakkauksen. 

Jalkahoito parafiinilla: 1h30min 81€

Sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn (kynnet ja kynsinauhat), kovettumien poiston, hieronnan sekä parafiinihoidon jaloille. Jalkahoito sisältää kynsien lakkauksen.

Jalkahoito: 1h 65€

Sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn (kynnet ja kynsinauhat), kovettumien poiston ja hieronnan sekä halutessasi kynsien lakkauksen.


Manikyyrit

Premium- manikyyri: 1h15min 62€

Premium- manikyyri sisältää käsien kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, hieronnan, parafiinihoidon käsille sekä kynsien kevyen lakkauksen.

Manikyyri parafiinilla: 1h 57€

Sisältää käsien kuorinnan, kynsien viilauksen ,kynsinauhojen siistimisen, parafiinihoidon käsille sekä hieronnan. (ei lakkausta)

Manikyyri (ilman lakkausta): 45min 42€

Manikyyri sisältää käsien kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen sekä hieronnan.

Manikyyri lakkauksella: 1h 57€

Sisältää käsien kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kynsien kevyen lakkauksen sekä käsien hieronnan.

Parafiinihoito käsille: 20min 22€

Ihoa syväkosteuttava ja ravitseva lämmin parafiini on tehokas erikoishoito kuiville ja karheille käsille. Parafiini tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ihoon, vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja parantaa verenkiertoa. Ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen.

Hoidon aikana kädet kuoritaan, käsille levitetään kosteuttava käsivoide, jonka jälkeen kädet kastetaan parafiiniin. Kädet kiedotaan lämpimästi parafiinin vaikutusajaksi. Hoidon lopussa parafiini poistetaan.

Erinomainen myös jos kärsit nivelreumasta. Säännöllisyys tehostaa hoidon vaikutuksia.Hieronnat

Premium-kuumakivihieronta: 1h 30min 94€

Hieronta aloitetaan koko vartalon kuivaharjauksella. Kuivaharjauksella ihosta saadaan kuivaa ihosolukkoa pois ja ihosta tulee pehmeämpi, sekä ihon pintaverenkierto vilkastuu. Kuivaharjauksen jälkeen tehdään kokovartalon rentouttava hieronta. Hieronnassa käytetään lämpimiä kiviä, joiden lämpö tehostaa hieronnan rentouttavaa vaikutusta.


Kuumakivihieronta koko vartalolle: 1h15min 80€

Kokovartalon kuumakivi hieronta. Hieronnassa käytetään lämpimiä kiviä, joiden lämpö tehostaa hieronnan rentouttavaa vaikutusta.

Kuumakivihieronta selälle: 45min 55€

Selän ja niskahartia alueen kuumakivihieronta. Hieronnassa käytetään lämpimiä kiviä, joiden lämpö tehostaa hieronnan rentouttavaa vaikutusta. Tähän hoitoon voi hyvin yhdistää lisäpalveluna intialaisen päähieronnan.

Suklaahieronta :60min 65€

Suklaantuoksuista hierontaa koko vartalolle. Hieronnassa käytetään sulatettua kaakaovoita. Suklaahieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa turvotusta ja kosteuttaa tehokkaasti.

Rentouttava puolihieronta: 45min 45€

Puolihieronnassa hierotaan selkä, niska-hartiat ja decoltee.

Intialainen päähieronta: 25min 32€

Hoito tehdään pään, korvien, niskan ja hartioiden alueelle. Hoito on hyvin rentouttava ja stressiä poistava. Tällä hoidolla voi saada apua päänsärkyyn. Hieronta aktivoi hiuspohjan verenkiertoa ja näin ollen edistää hiustenkasvua. Hoitoon tullessa pukeudu ohueen mielellään huputtomaan puuvillaiseen paitaan. Hoito tehdään vaatteiden läpi. Tulethan hoitoon puhtailla hiuksilla. Tätä hoitoa voi tehdä kaikenikäisille, myös raskaana oleville.


Karvanpoistot

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja. Teemme sokeroinnit Scandinavian Skin Candy sokereilla. Hoito ei ole ainoastaan karvanpoistoa, vaan se on myös tehokasta ihonhoitoa. Sokerointi kuorii ihosta kuolleen ihosolukon. Iho tuntuu huomattavasti pehmeämmältä ja sileämmältä heti hoidon jälkeen. Tällä hetkellä ei ole saatavilla brasilialaista sokerointia.

Vahaus

Vahaus tehdään lämminvahalla. Vahaus on nopea karvanpoistomenetelmä. Puhdistetulle iholle levitetään lämmintä vahaa, joka tarttuu ihokarvoihin. Vaha ja ihokarvat poistetaan iholta kuitukangasliuskalla. Ihosta tulee karvaton ja sileä.

Toistuvat sokeroinnit ja vahaukset vähentävät karvan kasvua. Ihokarvasta tulee pehmeämpi, ohuempi ja huomaamattomampi jokaisella kerralla.

Sokeroinnin ja vahauksen jälkeen on hyvä välttää voimakasta hikoilua ja auringonottoa samana päivänä.

Pearl Wax

Pearl Vax vahauksella saadaan helposti poistettua häiritsevät ihokarvat kasvoista. Pearl Vax on hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Säännöllisesti vahattaessa karvat ohenevat ja karvan kasvu hidastuu. Voit nauttia sileästä ihostasi jopa neljä viikkoa. 

Voit varata ajan pelkästään Pearl Vax käsittelyyn tai voit valita sen lisäpalveluna hoitojen yhteyteen. 


Pakettihoidot


Premium-paketti:2h45min 160€

Monipuolinen hoitokokonaisuus, jossa hoidetaan jalat, kasvot ja kädet. Jokaisen naisen unelma!

Jalka- ja kasvohoitopaketti :2h15min 133€

Hemmottelua jaloille ja kasvoille. Hoito sisältää jalkojen hoidon ja kasvohoidon ihon tarpeet huomioiden. Oivallinen paketti myös miehille!

Irtiarjesta-paketti:1h10min 85€

Tällä rentouttavalla yhdistelmähoidolla pääset hetkeksi irti arjesta. Intialainen päähieronta poistaa stressiä ja rentouttava kasvohoito virkistää. Tähän hoitoon on ihana saapua vaikka työpäivän jälkeen tai yllättää ystävä!


Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.