Parturi-Kampaamo

SensiDo

Käytössämme on kotimainen värisarja Sim SensiDo.

Olemme valinneet SensiDon käyttöömme, koska se on hajusteeton, vegaaninen Suomessa valmistettu laatu värisarja. Koska sarja on kotimainen, se on kuin luotu skandinaaviselle hiuslaadullemme. Sensido on ensimmäinen ja ainut värisarja Suomessa, jolle on myönnetty Avainlippu!

Simplex Bonder

Käytössämme on Simin SensiDo Simplex Bonder, joka suojaa hiuksia tehokkaasti väri- ja vaalennuskäsittelyiden aikana, elvyttäen myös kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset kauniin kiiltäviksi ja hoidetun näköiseksi. Vaurioituneet hiukset vaativat erityistä suojaa ja hoitoa teknistenkäsittelyiden aikana. Esimerkiksi Simplex suojaa hiusten rikkisidoksia, palauttaa luonnollisen kosteuden ja elastisuuden. Se Parantaa Hiusvärin kestoa ja suojaa hiusta myös mekaanisen rasituksen aiheuttamilta vaurioilta. Simplex hoitokäsittely toimii värin joukossa, tehohoitona ja rakennekäsittelyiden aikana. Simplex on vegaaninen ja hajusteeton.

Simplexissä on tärkeää myös kotihoito ja siihen meiltä löydät tuoteparin jotka korjaavat ja rakennepaikkaavat tehokkaasti kuivia ja elottomia hiuksia. Simplex Bonder shampoo kosteuttaa tehokkaasti sekä parantaa hiusvärin kestoa ja Simplex Bonder Conditioning mask hoitoaine tehokosteuttaa, vahvistaa ja korjaa hiuksia tehden niistä kiiltävät ja helposti käsiteltävät.

DS

Kampaamotuotesarjassamme on DS perfume free joka on vegaani, hajusteeton ja kotimainen. Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat tärkeitä asioita, kun haluat vähentää kemikaalikuormitustasi, vähemmän on enemmän. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti -laadusta tinkimättä. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotteet ovat korkeaa laatua, tuoteturvallisia, moderneja ja skandinaavisen tyylikkäitä.

Forme

Forme Essentials on puhtaasti kotimainen hiustenhoito-ja muotoilutuotesarja meille, jotka arvostamme puhdasta luontoa ja aitoa itsevarmuutta. Sarjasta löytyy myös Curly Girl-metodiin sopivia tuotteita. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja kevyesti hajustettuja. Sarjan tuotteet on rikastettu kotimaisella kauraöljyllä, joka ravitsee hiuksiamme arjen kiireissä.

4 System

4 Systemin vegaaniset tuotteet ovat kehitetty tukemaan hiuspohjan luonnollista hyvinvointia ja tasapainoa. Tuotteet luovat edellytykset terveelle hiusten kasvulle. System 4 on kokonaisvaltainen terapiasarja, joka tarjoaa ratkaisun useimpiin hiuspohjan ongelmiin. Tarkasti valitut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoivat pintaverenkiertoa ja auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. Kaikki System 4 -tuotteet valmistetaan Suomessa ja koko tuoteperhe on dermatologisesti testattu. Tuotteet ovat hajusteettomia ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

Joico

Joicon tuotteet edustavat helposti lähestyttävää luksusta, joka antaa luvan hemmotella itseään laadukkailla tuotteilla. Joicon tuotteiden käyttäminen ei ole pelkkää pesua, hoitoa ja muotoilua - se on lupa tehdä sijoitus itsensä hemmotteluun, esteettiseen elämykseen ja ylelliseen kokemukseen, joka syntyy, kun tietää käyttävänsä juuri Joicon tuotteita.

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional -muotoilutuotteilla on helppo luoda tasokkaita, kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Tuotteet sopivat vaativiin tarpeisiin, kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Nosta hiustyylisi uudelle tasolle!

Color Mask

Hiusvärien koti ylläpitoon meillä on Four Reasons Color Mask. Se on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi parasystävä ei anna hehkusi haalistua.

BP Hair

Teemme Sinetti- ja teippipidennyksiä. Käytössämme on BP-slaavihiustenpidennykset, jotka soveltuvat pohjoismaiselle-hiukselle erinomaisesti. Eron perinteiseen pidennyshiukseen tuntee kunnolla vasta käytössä. Keveys, luonnollisuus, huomaamattomat kiinnityskohdat sekä helppohoitoisuus ovat asioita joihin pidennyksen käyttäjä taatusti rakastuu. Suunnittelemme jokaiseen hiukseen sopivat yksilöidyt hiustenpidennykset.