Parturi-Kampaamo

SensiDo

Käytössämme on kotimainen värisarja Sim SensiDo.

Olemme valinneet SensiDon käyttöömme, koska se on hajusteeton, vegaaninen Suomessa valmistettu laatu värisarja. Koska sarja on kotimainen, se on kuin luotu skandinaaviselle hiuslaadullemme. Sensido on ensimmäinen ja ainut värisarja Suomessa, jolle on myönnetty Avainlippu!

Valitessasi värjäyspaketeistamme itsellesi sopivinta aikaa, varaathan palvelun sen mittaisille hiuksille, joka kuvaa parhaiten tämän hetkistä hiusten pituutta. Kuvasta saat apua pituuden arviointiin.


Tummienhiusten värjäyspaketit

Hiustenvärjäys yhdellä tai useammalla värillä, samalle tummuus asteelle tai tummemmaksi. Muotoonleikkaus sisältyy hintaan.


Vaaleammaksi värjäys/ raidoituspaketit

Tummien ja vaaleiden hiusten raidoitukset , liukuvärjäykset , balayage, ombre ja vaalennukset. Muotoonleikkaus ja sävytys vaalennuksen jälkeen sisältyvät hintaan.
Muutostyölisä: valitessasi tämän vaaleammaksi värjäys/ raidoituspaketin lisäksi toiveenasi on isompi muutos väriin tai viime värjäyksestä on aikaa noin 1-2 vuotta.
Jos hiuksesi ovat erittäin tummat ja toiveena on mahdollisimman vaalea lopputulos yhdellä käsittely kerralla valitse Extra vaalennus - paketti.
Huomioithan varatessasi aikaa nettiajanvarauksemme kautta, että isommat vaalennus- / värinmuutos projektit vievät tavallista enemmän aikaa. Jos tarvitset apua ajanvarauksessa ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva aika.
Hiustensävytys keltaisuuden poistoon vaalennuskertojen välissä. Ei vaalenna hiuksiasi.

Vaaleammaksi värjäys/ raidoituspaketit

Tummien ja vaaleiden hiusten raidoitukset , liukuvärjäykset , balayage, ombre ja vaalennukset. Muotoonleikkaus ja sävytys vaalennuksen jälkeen sisältyvät hintaan.
Muutostyölisä: valitessasi tämän vaaleammaksi värjäys/ raidoituspaketin lisäksi toiveenasi on isompi muutos väriin tai viime värjäyksestä on aikaa noin 1-2 vuotta.
Jos hiuksesi ovat erittäin tummat ja toiveena on mahdollisimman vaalea lopputulos yhdellä käsittely kerralla valitse Extra vaalennus - paketti.
Huomioithan varatessasi aikaa nettiajanvarauksemme kautta, että isommat vaalennus- / värinmuutos projektit vievät tavallista enemmän aikaa. Jos tarvitset apua ajanvarauksessa ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva aika.


Taittopalvelut

Hiustensävytys keltaisuuden poistoon vaalennuskertojen välissä. Ei vaalenna hiuksiasi.


K-18 Erikoishoitokäsittely

Täysin uusi innovatiivinen lähestymistapa hiusten hoitoon. K-18hoito on ensimmäinen hoitokäsittely, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa korjaamaan hiusta sisältä päin korjaten hiuksen keratiinirakenteen. Se poistaa vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat.

K18Hair -tuotteilla voidaan korjata hiuksia väri- sekä muiden tapahtuvien kemiallisten palveluiden yhteydessä. Paras tulos saavutetaan progressiivisesti 4-6 peräkkäisen käsittelykerran aikana. K18Peptidi ja sen korjaava vaikutus ei hiuksesta "peseydy pois", mutta koska hius on edelleen alttiina ulkoiselle rasitukselle ja uusille vaurioille, tulee uusia vaurioita edelleen korjata ja hoitoa ylläpitää.

Kotihoitoon meiltä K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask.

Kotihoidossa K18-Hair tuotetta käytetään 3-4 pesun välein.

⚫Vegan

⚫Cruelty free

⚫Color safe


K18Hair Pro chelating hair complex

  • Metallin poiston erikoiskäsittely
  • Poistaa hiuksista 7 eri metallityyppiä ja mineraalikertymiä.
  • Valmistelee hiukset värjäyksiin, vaalennuksiin ja kemiallisiin käsittelyihin.
  • Tuloksena tasaisempi värjäystulos, vähemmän hiusten katkeilua ja murtumista , puhtaampi ja kirkkaampi hiusväri, joustava ja terveen tuntuinen hius.
  • Tuo esiin hiuksen luonnollisen tekstuurin ja palauttaa metallien samentaman hiusvärin.

Hiuksiimme kerääntyy metalleja eritavoin esimerkiksi vesijohtovedestä, ilmansaasteista sekä muista ulkoisista lähteistä. Kertymät hiuksissa aiheuttavat hiusten katkeilua , murtumista , elottomuutta tai esimerkiksi epämiellyttävää vihreyttä ja sameutta hiuksissa.

K18Hair Pro chelating hair complex on nykyaikaiseen teknologiaan perustuva tuote, joka puhdistaa hiuksista tehokkaasti metalli, mineraali  ja tuotejäämä kertymät. Käsittely voidaan toteuttaa kaikkien kemiallistenkäsittelyiden yhteydessä tai yksistään omana hoitokäsittelynä.

K18Hair Pro chelating hair complex ja K18hair hoitotuotteet luovat yhdessä puhtaat, kauniit ja hoidetut hiukset, joissa väri saa hehkua.

b3 Brazilian Bond Builder

Hoitokäsittely värjäyksen yhteydessä

b3 Brazilian Bond Builder on vaalennusten ja värjäysten yhteydessä käytettävä hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. b3 vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta suojaamalla ja uudelleenrakentamalla kuitukerroksessa olevia poikittaissidoksia.
• Ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä kemiallisen käsittelyn aikana estämällä hapen vahingollista vaikutusta hiuksen poikittaissidoksiin
• Korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita yhdistämällä katkenneiden poikittaissidosten päät
• Lukitsee väripigmentit hiuksen sisään parantaen värin kestoa
• Minimoi hiuspohjan ärsytystä


b3 Hoitokäsittely

Hoito korjaa ja vahvistaa hiusta sisäisesti, ja antaa välittömän pehmeyden, kiillon ja terveen tunnun. Ravitsee, korjaa sekä hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia välittömästi.

• Antaa suojan tulevia vaurioita vastaan
• Tekee hiuksista pehmeät ja helposti selvitettävät
• Sulkee hiuksen suomukerroksen estäen kosteuden haihtumisen
• Vähentää muotoiluun käytettävää aikaa
• Vaikutus kestää hiuksissa jopa 12 pesua

Kotihoitotuotteet

Brazilian Bond Builder Color Care Shampoo - shampoo on ylellinen, väriä suojaava, jälleenrakentava ja kosteuttava shampoo kaikille hiustyypeille. Hellävarainen, runsaasti vaahtoava koostumus ylläpitää väriä optimaalisesti.
Brazilian Bond Builder Color Care Conditioner - hoitoaine on kosteuttava, väriä suojaava ja katkeamista ehkäisevä hoitoaine kaikille hiustyypeille.
Brazilian Bond Builder Extension Repair Shampoo - shampoo on erityisesti pidennyshiuksille kehitetty, tehokkaasti puhdistava, mutta hellävarainen, sulfaatititon shampoo. Kosteuttaa, estää katkeilua ja suojaa väriä haalistumiselta. Sisältää vahvistavan ja korjaavan bond builder -ainesosan.
Brazilian Bond Builder Extension Repair Conditioner - hoitoaine on erityisesti pidennyshiuksille kehitetty hoitoaine, joka silottaa tehokkaasti, selvittää ja auttaa korjaamaan pidennyshiuksen rakennetta ja pidentämään pidennysten ikää, antaen samalla hiuksiin pehmeyttä ja kiiltoa. Sisältää vahvistavan ja korjaavan bond builder -ainesosan.


DS

Kampaamotuotesarjassamme on DS perfume free joka on vegaani, hajusteeton ja kotimainen. Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat tärkeitä asioita, kun haluat vähentää kemikaalikuormitustasi, vähemmän on enemmän. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti -laadusta tinkimättä. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotteet ovat korkeaa laatua, tuoteturvallisia, moderneja ja skandinaavisen tyylikkäitä.

Forme

Forme Essentials on puhtaasti kotimainen hiustenhoito-ja muotoilutuotesarja meille, jotka arvostamme puhdasta luontoa ja aitoa itsevarmuutta. Sarjasta löytyy myös Curly Girl-metodiin sopivia tuotteita. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja kevyesti hajustettuja. Sarjan tuotteet on rikastettu kotimaisella kauraöljyllä, joka ravitsee hiuksiamme arjen kiireissä.

4 System

4 Systemin vegaaniset tuotteet ovat kehitetty tukemaan hiuspohjan luonnollista hyvinvointia ja tasapainoa. Tuotteet luovat edellytykset terveelle hiusten kasvulle. System 4 on kokonaisvaltainen terapiasarja, joka tarjoaa ratkaisun useimpiin hiuspohjan ongelmiin. Tarkasti valitut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoivat pintaverenkiertoa ja auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. Kaikki System 4 -tuotteet valmistetaan Suomessa ja koko tuoteperhe on dermatologisesti testattu. Tuotteet ovat hajusteettomia ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

Color Mask

Hiusvärien koti ylläpitoon meillä on Four Reasons Color Mask. Se on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi parasystävä ei anna hehkusi haalistua.

BP Hair

Teemme teippipidennyksiä, sekä kiinnitämme pieniä määriä sinettejä. Meillä onnistuvat myös teippipidennysten huollot, jotka toteutamme tuntiveloituksella. Käytössämme on BP-slaavihiustenpidennykset, jotka soveltuvat pohjoismaiselle-hiukselle erinomaisesti. Eron perinteiseen pidennyshiukseen tuntee kunnolla vasta käytössä. Keveys, luonnollisuus, huomaamattomat kiinnityskohdat sekä helppohoitoisuus ovat asioita joihin pidennyksen käyttäjä taatusti rakastuu. Suunnittelemme jokaiseen hiukseen sopivat yksilöidyt hiustenpidennykset.