Parturi-Kampaamo

SensiDo

Käytössämme on kotimainen värisarja Sim SensiDo.

Olemme valinneet SensiDon käyttöömme, koska se on hajusteeton, vegaaninen Suomessa valmistettu laatu värisarja. Koska sarja on kotimainen, se on kuin luotu skandinaaviselle hiuslaadullemme. Sensido on ensimmäinen ja ainut värisarja Suomessa, jolle on myönnetty Avainlippu!

Tummienhiusten värjäyspaketit

Hiustenvärjäys yhdellä tai useammalla värillä, samalle tummuus asteelle tai tummemmaksi. Muotoonleikkaus sisältyy hintaan.


Vaaleammaksi värjäys/ raidoituspaketit

Tummien ja vaaleiden hiusten raidoitukset , liukuvärjäykset , balayage, ombre ja vaalennukset. Muotoonleikkaus ja sävytys vaalennuksen jälkeen sisältyvät hintaan.
Muutostyölisä: valitessasi tämän vaaleammaksi värjäys/ raidoituspaketin lisäksi toiveenasi on isompi muutos väriin tai viime värjäyksestä on aikaa noin 1-2 vuotta.
Jos hiuksesi ovat erittäin tummat ja toiveena on mahdollisimman vaalea lopputulos yhdellä käsittely kerralla valitse Extra vaalennus - paketti.
Huomioithan varatessasi aikaa nettiajanvarauksemme kautta, että isommat vaalennus- / värinmuutos projektit vievät tavallista enemmän aikaa. Jos tarvitset apua ajanvarauksessa ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva aika.


Taittopalvelut

Hiustensävytys keltaisuuden poistoon vaalennuskertojen välissä. Ei vaalenna hiuksiasi.


K-18 Erikoishoitokäsittely

Täysin uusi innovatiivinen lähestymistapa hiusten hoitoon. K-18hoito on ensimmäinen hoitokäsittely, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa korjaamaan hiusta sisältä päin korjaten hiuksen keratiinirakenteen. Se poistaa vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat.

K18Hair -tuotteilla voidaan korjata hiuksia väri- sekä muiden tapahtuvien kemiallisten palveluiden yhteydessä. Paras tulos saavutetaan progressiivisesti 4-6 peräkkäisen käsittelykerran aikana. K18Peptidi ja sen korjaava vaikutus ei hiuksesta "peseydy pois", mutta koska hius on edelleen alttiina ulkoiselle rasitukselle ja uusille vaurioille, tulee uusia vaurioita edelleen korjata ja hoitoa ylläpitää.

Kotihoitoon meiltä K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask 5ml

Kotihoidossa K18-Hair tuotetta käytetään 3-4 pesun välein.

⚫Vegan

⚫Cruelty free

⚫Color safe


b3 Brazilian Bond Builder

Hoitokäsittely värjäyksen yhteydessä

b3 Brazilian Bond Builder on vaalennusten ja värjäysten yhteydessä käytettävä hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. b3 vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta suojaamalla ja uudelleenrakentamalla kuitukerroksessa olevia poikittaissidoksia.
• Ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä kemiallisen käsittelyn aikana estämällä hapen vahingollista vaikutusta hiuksen poikittaissidoksiin
• Korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita yhdistämällä katkenneiden poikittaissidosten päät
• Lukitsee väripigmentit hiuksen sisään parantaen värin kestoa
• Minimoi hiuspohjan ärsytystä

b3 Hoitokäsittely

Hoito korjaa ja vahvistaa hiusta sisäisesti, ja antaa välittömän pehmeyden, kiillon ja terveen tunnun. Ravitsee, korjaa sekä hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia välittömästi.
• Antaa suojan tulevia vaurioita vastaan
• Tekee hiuksista pehmeät ja helposti selvitettävät
• Sulkee hiuksen suomukerroksen estäen kosteuden haihtumisen
• Vähentää muotoiluun käytettävää aikaa
• Vaikutus kestää hiuksissa jopa 12 pesua

Kotihoitotuotteet

Brazilian Bond Builder Color Care Shampoo - shampoo on ylellinen, väriä suojaava, jälleenrakentava ja kosteuttava shampoo kaikille hiustyypeille. Hellävarainen, runsaasti vaahtoava koostumus ylläpitää väriä optimaalisesti.
Brazilian Bond Builder Color Care Conditioner - hoitoaine on kosteuttava, väriä suojaava ja katkeamista ehkäisevä hoitoaine kaikille hiustyypeille.
Brazilian Bond Builder Extension Repair Shampoo - shampoo on erityisesti pidennyshiuksille kehitetty, tehokkaasti puhdistava, mutta hellävarainen, sulfaatititon shampoo. Kosteuttaa, estää katkeilua ja suojaa väriä haalistumiselta. Sisältää vahvistavan ja korjaavan bond builder -ainesosan.
Brazilian Bond Builder Extension Repair Conditioner - hoitoaine on erityisesti pidennyshiuksille kehitetty hoitoaine, joka silottaa tehokkaasti, selvittää ja auttaa korjaamaan pidennyshiuksen rakennetta ja pidentämään pidennysten ikää, antaen samalla hiuksiin pehmeyttä ja kiiltoa. Sisältää vahvistavan ja korjaavan bond builder -ainesosan.

Simplex Bonder

Käytössämme on Simin SensiDo Simplex Bonder, joka suojaa hiuksia tehokkaasti väri- ja vaalennuskäsittelyiden aikana, elvyttäen myös kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset kauniin kiiltäviksi ja hoidetun näköiseksi. Vaurioituneet hiukset vaativat erityistä suojaa ja hoitoa teknistenkäsittelyiden aikana. Esimerkiksi Simplex suojaa hiusten rikkisidoksia, palauttaa luonnollisen kosteuden ja elastisuuden. Se Parantaa Hiusvärin kestoa ja suojaa hiusta myös mekaanisen rasituksen aiheuttamilta vaurioilta. Simplex hoitokäsittely toimii värin joukossa, tehohoitona ja rakennekäsittelyiden aikana. Simplex on vegaaninen ja hajusteeton.

Simplexissä on tärkeää myös kotihoito ja siihen meiltä löydät tuoteparin jotka korjaavat ja rakennepaikkaavat tehokkaasti kuivia ja elottomia hiuksia. Simplex Bonder shampoo kosteuttaa tehokkaasti sekä parantaa hiusvärin kestoa ja Simplex Bonder Conditioning mask hoitoaine tehokosteuttaa, vahvistaa ja korjaa hiuksia tehden niistä kiiltävät ja helposti käsiteltävät.

DS

Kampaamotuotesarjassamme on DS perfume free joka on vegaani, hajusteeton ja kotimainen. Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat tärkeitä asioita, kun haluat vähentää kemikaalikuormitustasi, vähemmän on enemmän. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti -laadusta tinkimättä. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotteet ovat korkeaa laatua, tuoteturvallisia, moderneja ja skandinaavisen tyylikkäitä.

Forme

Forme Essentials on puhtaasti kotimainen hiustenhoito-ja muotoilutuotesarja meille, jotka arvostamme puhdasta luontoa ja aitoa itsevarmuutta. Sarjasta löytyy myös Curly Girl-metodiin sopivia tuotteita. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja kevyesti hajustettuja. Sarjan tuotteet on rikastettu kotimaisella kauraöljyllä, joka ravitsee hiuksiamme arjen kiireissä.

4 System

4 Systemin vegaaniset tuotteet ovat kehitetty tukemaan hiuspohjan luonnollista hyvinvointia ja tasapainoa. Tuotteet luovat edellytykset terveelle hiusten kasvulle. System 4 on kokonaisvaltainen terapiasarja, joka tarjoaa ratkaisun useimpiin hiuspohjan ongelmiin. Tarkasti valitut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoivat pintaverenkiertoa ja auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. Kaikki System 4 -tuotteet valmistetaan Suomessa ja koko tuoteperhe on dermatologisesti testattu. Tuotteet ovat hajusteettomia ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

Joico

Joicon tuotteet edustavat helposti lähestyttävää luksusta, joka antaa luvan hemmotella itseään laadukkailla tuotteilla. Joicon tuotteiden käyttäminen ei ole pelkkää pesua, hoitoa ja muotoilua - se on lupa tehdä sijoitus itsensä hemmotteluun, esteettiseen elämykseen ja ylelliseen kokemukseen, joka syntyy, kun tietää käyttävänsä juuri Joicon tuotteita.

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional -muotoilutuotteilla on helppo luoda tasokkaita, kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Tuotteet sopivat vaativiin tarpeisiin, kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Nosta hiustyylisi uudelle tasolle!

Color Mask

Hiusvärien koti ylläpitoon meillä on Four Reasons Color Mask. Se on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi parasystävä ei anna hehkusi haalistua.

BP Hair

Teemme Sinetti- ja teippipidennyksiä. Käytössämme on BP-slaavihiustenpidennykset, jotka soveltuvat pohjoismaiselle-hiukselle erinomaisesti. Eron perinteiseen pidennyshiukseen tuntee kunnolla vasta käytössä. Keveys, luonnollisuus, huomaamattomat kiinnityskohdat sekä helppohoitoisuus ovat asioita joihin pidennyksen käyttäjä taatusti rakastuu. Suunnittelemme jokaiseen hiukseen sopivat yksilöidyt hiustenpidennykset.